Natuur inspireert kunst, kunst versterkt natuur

Het derde Hortuscafé van dit jaar in Hortus Nijmegen draait om de boeiende relatie tussen kunst en natuur. Welke rol speelt de natuur bij het maken en beleven van kunst? Wat voegt kunst toe aan de natuur? Het café in de Theetuin op donderdagavond 15 september (aanvang 19.30 uur) is een mix van verhalen, muziek, theater en beleving.

Onderdeel van het Hortuscafé is een ommetje langs een aantal kunstenaars in de tuin, waaronder Doro Krol. Tijdens een mini-expositie tonen ze hun werk en delen met ons hoe de natuur hen bezielt.

Als afronding gaan de sprekers en kunstenaars met het publiek in gesprek. Presentator van de avond is Ron Vervuurt. Met muzikale intermezzo’s door het gelegenheidsduo Dagmawit & Jasmien van het Nijmeegs Studentenorkest CMC.

Wanneer: Donderdag 15 september 2022 19.30-22.00u
Locatie: Hortus, d’Almarasweg 22d, Nijmegen
Bestel vast een ticket (5 euro)