Ook kunstwerken te zien van Doro Krol

14 Ontwerpers en kunstenaars komen 10 en 11 september in de tuin van Zicht in Persingen, vlák bij Nijmegen in de Ooijpolder, bij elkaar om hun werk te exposeren en te verkopen.

Bezoekers kunnen twee dagen lang genieten van kunst en design met o.a. schilderijen, vazen, fashion, sieraden, tassen, (interieur)objecten en accessoires. Deze prachtige plek in de Ooijpolder, met een geweldig, weids uitzicht op de stuwwal van Beek en Ubbergen is tijdens dit weekend het domein van kunst en design. Een heerlijke plek om te vertoeven. En je kunt ook lekker op de veranda of het terras genieten van koffie, thee, een drankje en een taartje.

Wij, Chris de Geus, Jeanet Jaaltink en Edo Nauta zijn de bedenkers en organisatoren van de eerste editie van The Garden of Art and Design. Wij brengen kunst & design samen en bundelen de krachten van professionele kunstenaars en ontwerpers. Elke deelnemers presenteert zijn of haar werk in een open tent van 3 x 3 meter op het grasveld. Je kunt dus lekker rondlopen, alles in je eigen tempo en volgorde bezichtigen en in gesprek gaan met de makers en misschien een aankoop doen.

Voor de eerste editie hebben we een deelnemersveld samengesteld waarin diverse disciplines vertegenwoordigd zijn. Het is een breed en kleurrijk aanbod van professioneel niveau en hoge kwaliteit.

Expositie van Doro Krol is te zien in de schuur

De Nijmeegse kunstenaar Doro Krol laat zich inspireren door verschillende landschappen en vooral de Ooijpolder. Ze kijkt en zoekt naar composities die ze, met oog voor detail en interesse voor schoonheid, perfect weet te vatten in mooie schilderijen. Daarbij is de rol van het licht voor haar essentieel. De werken van Doro zijn herkenbaar aan hun rijke vormen en kleuren, de eenvoud en verstilling; een ontroerende combinatie die tot de verbeelding spreekt. Het is vrolijk, kleurrijk en optimistisch werk, waar iedereen zo’n behoefte aan heeft! www.dorokrol.nl zie bijlagen 2 kunstwerken.

Wanneer: Zaterdag 10 september en zondag 11 september van 11.00 uur tot 17.00
Locatie: ZICHT, Persingensestraat 4, 6575 JB Persingen

Website: http://www.thegardenofartanddesign.nl

Facebook: https://www.facebook.com/TheGardenOfArtAndDesign

Instagram: https://www.instagram.com/thegardenofartanddesign