EXPOSITIE VAN DORO KROL MET KLEURRIJKE LANDSCHAPSKUNST

IN DE SINT NICOLAASKAPEL IN HET VALKHOFPARK IN NIJMEGEN

Open: Goede vrijdag 29 maart en de Paasdagen 30–31 maart en 1 april 2024

van 12:00 uur tot 17:00 uur

Kunstenaar Doro Krol volgde in haar jonge jaren de vrije richting van de kunstacademie in Arnhem. Zolang zij zich kan herinneren wilde ze in de natuur zijn en kunst maken. Het maakt Doro dan ook blij dat de Ooijpolder dicht bij haar atelier ligt. Het mooie en afwisselende landschap van de Ooij levert haar onuitputtelijke inspiratie op. Iedere keer ziet zij nieuwe kleuren, lichtinvallen en details. Elk seizoen brengt haar tot nieuwe schilderijen. Langzaamaan probeert ze meer verstilling in haar landschapskunst te brengen. Kleur en licht spelen hierin de hoofdrol. Haar werk is herkenbaar, vrolijk en kleurrijk. Wie het ziet wordt er blij van.

Je bent van harte welkom! Kunstwerken zijn te koop, evenals kaarten en betaalbare cadeautjes.

Voor meer informatie of een afspraak: dkrol@fo.nl – 0618903887 – www.dorokrol.nl